Uw tweewielerspecialist in Hapert & Reusel Uw tweewielerspecialist in Hapert & Reusel


Hermans Tweewielers Hapert
Kerkstraat 14
5527 EG Hapert
 0497 381335

Hermans Tweewielers Reusel
Kerkstraat 30
5541 EM Reusel
 0497 641367

info@hermans-tweewielers.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 8:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 8:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 8:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 8:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 uur - 16:00 uur
Zondag Gesloten

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Over Hermans Tweewielers


Welkom bij Hermans Tweewielers, dé fietsenwinkel waar passie en kwaliteit samenkomen! We zijn gevestigd in zowel Hapert als Reusel.

Met twee winkels bieden we een ruim assortiment aan fietsen en professioneel advies. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike of elektrische fiets bij Hermans Tweewielers vind je altijd de perfecte match. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom langs en ervaar zelf de service en expertise waar wij om bekent staan!

Hapert
Reusel

Ferry 
Ferry kwam net na de middelbare school bij Hermans Tweewielers terecht. Hij was niet geïnteresseerd in schoolboeken, hij werkte liever met zijn handen. Via Ruud Hemans kwam hij op de opleiding fietstechniek terecht. In de praktijk leerde hij alles leren van Ruud en zo kreeg hij het vak onder de knie.

Kwaliteit 
Hermans Tweewielers staat al jaren bekend om de kwaliteit van de fietsen die geleverd worden. Ferry: “We merken dat fietsen nog steeds aan populariteit groeit. De vraag naar elektrische fietsen is ontzettend gestegen, de laatste jaren. We zien ook steeds meer bedrijven die een aantrekkelijke regeling voor hun werknemers aanbieden om het woon-werkverkeer per fiets te stimuleren.

Onze medewerkers blijven up-to-date door bijscholing en hebben natuurlijk veel praktijkervaring zodat ze ook de meest innovatieve fietsen probleemloos kunnen repareren en onderhouden. Weet je wat het is? Het mechanische deel van een fiets verslijt niet zo snel, tegenwoordig ligt de uitdaging vooral in de elektronica en daar hebben we inmiddels ruime ervaring in.” 

Goede naam 
Ferry heeft al stevig aan de weg kunnen werken. De naam Hermans Tweewielers zal altijd blijven bestaan want die bestaat al meer dan 100 jaar en staat ook al heel lang synoniem voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Onze geschiedenis


1918
Kees Hermans (Kiske van de fréte) begon met repareren en het verkopen van fietsen. Hij behaalde het diploma meester rijwielhersteller, voor die tijd was dat ongewoon.

1948
Harrie Hermans (tit van de fréte zoon van Kiske van de Freté) kwam meewerken in de fietsenwinkel. Hij behaalde zijn diploma vakbekwaamheid rijwielbedrijf.

1987
Tits zoon Ruud neemt de winkel over. Hij en al zijn technische medewerkers hebben hun Innovam diploma voor fietstechnicus in bezit.

1989
Ruud en Lisette nemen de fietsenwinkel Van de Ven in Hapert over.

1992
1e Verbouwing in Reusel is een feit. Hoewel we beter over een nieuwbouw kunnen spreken. Het totale gebouw met bijgebouwen gaat tegen de vlakte, en er wordt een geheel nieuw pand opgetrokken.

1999
Winkel in Hapert groeit uit zijn jasje en verhuisd van De weijer naar de Kerkstraat midden in het centrum van Hapert.

E-bike Tour Pro Wave
<p>Uit de ADR-fietstest 2023 bleek dat de&nbsp;Advanced Ebike&nbsp;wederom als <strong>&lsquo;Beste Koop&rsquo;</strong> bestempeld!&nbsp;Perfecte combinatie van design en praktisch gebruik.&nbsp;De Tour Pro scoorde met een top 3 positie en de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen een veld van gerenommeerde concurrenten.</p>

Uit de ADR-fietstest 2023 bleek dat de Advanced Ebike wederom als ‘Beste Koop’ bestempeld! Perfecte combinatie van design en praktisch gebruik. De Tour Pro scoorde met een top 3 positie en de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen een veld van gerenommeerde concurrenten.

Top 10 fietsenroutes van Nederland
<p>Fietsen door de Nederlandse natuur is een ervaring die je niet wilt missen. Of je nu door bossen, langs heidevelden of langs rivieren fietst, elke route biedt unieke uitzichten en bijzondere ervaringen, maar waar begin je? Dit is de Top 10 van de mooiste fietsroutes in Nederland volgens Natuurmonumenten.</p>

Fietsen door de Nederlandse natuur is een ervaring die je niet wilt missen. Of je nu door bossen, langs heidevelden of langs rivieren fietst, elke route biedt unieke uitzichten en bijzondere ervaringen, maar waar begin je? Dit is de Top 10 van de mooiste fietsroutes in Nederland volgens Natuurmonumenten.

Het hele assortiment
<p>Of het nu gaat om een fietsvakantie met de kinderen, een woon-werkfiets, schoolfiets of een elektrische fiets voor mooie routes door Nederland.<br />
Voor ieder doel vind je bij ons de juiste tweewieler. We zien je graag in onze winkel, waar we je helpen met persoonlijk advies.</p>

Of het nu gaat om een fietsvakantie met de kinderen, een woon-werkfiets, schoolfiets of een elektrische fiets voor mooie routes door Nederland.
Voor ieder doel vind je bij ons de juiste tweewieler. We zien je graag in onze winkel, waar we je helpen met persoonlijk advies.